Motorrit

Vrijdagavond op 16-08-2024 aanvang om 18:30 op het Dorpsplein te Herveld

Ieder jaar word er een motorrit georganiseerd door jeugd vakantie werk als afsluiting voor de kinderen die hebben meegedaan aan jeugd vakantie werk. Daarom zijn wij opzoek naar Motoren, Vrachtwagens en bijzondere auto’s. Om te weten hoeveel voertuigen er ongeveer komen vragen wij om je daarvoor in te schrijven bij: 

Vrachtwagens: Joost Berends 06-25487310 (gelieve na 18:00 een WhatsApp bericht sturen)
Motoren: Hannah Schreiber hannahschreiber@hotmail.com, 06-29015855 (graag via mail of WhatsApp)

Nog een aantal extra punten:

  • Let op: er is dit jaar een nieuwe route i.v.m. de werkzaamheden rondom de dijk. Op onderstaand plattegrond is de nieuwe route zichtbaar. Wij zullen dit jaar 3x langs het dorpsplein rijden, we hopen dat er veel mensen blijven staan om naar de kinderen te zwaaien.
  • Wij vragen of jullie geen bijrijders mee willen nemen in de vrachtwagens, auto’s en/of op de motoren. Gezien nieuwe wetgeving zijn de kinderen verplicht een gordel te dragen waardoor er niet meer kinderen in een voertuig mogen. Daarnaast is de rit bedoeld voor de kinderen van Jeugd Vakantie Werk.
  • Wil je graag een specifiek kind van JVW achterop de motor; dan vragen wij of je het kind bij je wilt houden (Goedkeuring van ouders en het kind moet ouder dan 7 jaar zijn). Dit betekend dat het kind niet de grote zaal ingaat. Bij het indelen is het namelijk niet mogelijk dat ze uit de rij worden gehaald.
  • Voor de motorrijders is een extra (kleine) helm gewenst.
  • Mochten er voldoende voertuigen zijn waardoor er plekken overblijven na het indelen van de kinderen van JVW, dan mogen kinderen uit het publiek aansluiten. Roep dan naar 1 van de vrijwilligers van JVW ( zichtbaar met een JVW shirtje). Let op: voor de motoren moeten de kinderen een lange broek, dichte schoenen en jas aan hebben, goedkeuring van ouders en ouder dan 7 jaar zijn.

Daarnaast willen wij jullie alvast bedanken voor jullie deelname en enthousiasme!
Zonder jullie is deze rit niet mogelijk, de kinderen en vrijwilligers van JVW genieten ontzettend van deze prachtige afsluiting.