Informatie

Jeugd Vakantiewerk Herveld Andelst viert 50-jarig jubileum! In 2023 vindt Jeugd Vakantiewerk plaats van maandag 21 augustus tot en met vrijdag 25 augustus, de laatste week van de zomervakantie.

Hallo lieve kinderen en hallo ouders! Op deze pagina vinden jullie meer informatie over Jeugd Vakantiewerk en hoe de week eruit zal zien!

Programmaboekje

Jeugd Vakantiewerk (JVW) is een spannende week speciaal voor schoolgaande jeugd, boordevol timmeren, spelletjes, creatieve projecten en andere leuke activiteiten. Tijdens JVW krijgen jullie de kans om jullie eigen hut te bouwen, waarbij onze begeleiders natuurlijk een helpende hand bieden.

Dit jaar vieren we ons 50-jarig jubileum, en daarom hebben we een verrassend uitstapje gepland op woensdag. De bestemming blijft nog even geheim, wat het extra spannend maakt. Op vrijdag sluiten we de week op spectaculaire wijze af met een motorrit!

Als je je opgeeft voor JVW, wordt er van je verwacht dat je de hele week meedoet.

Klik op deze link om het programmaboekje voor 2023 te bekijken.

Wie mag er mee doen?

Elk kind dat tussen de 5 en 12 jaar oud is.

Een JVW-dag in het kort

JVW begint iedere dag om 9.00 uur. Je verzamelt bij de achterkant van “De Hoendrik” bij de sportzaal. We starten om 9.15 uur met een goedemorgen, waarna je lekker de hele dag aan je hut kunt timmeren en spelletjes kunt spelen in de sporthal of knutselen in de creatent. Tussen de middag kun je je eigen meegenomen broodje opeten en wat limonade drinken. Aan het eind van de dagen maandag, dinsdag en donderdag verzamelen we omstreeks 15:30 weer in “De Hoendrik” en daarna ga je naar huis. Op vrijdag eindigt het programma omstreeks 12:30.

Let op: Omdat wij dit jaar ons 50-jarige jubileum vieren hebben wij op woensdag een uitje georganiseerd. Dat wil zeggen dat wij woensdag omstreeks 17:00 terug zullen zijn bij “De Hoendrik”.

Wanneer is het JVW?

Het JVW 2023 is in de laatste week van de schoolvakantie, dus van maandag 21 augustus tot en met vrijdag 25 augustus 2023.

Wat kost het?

Jeugd Vakantiewerk kost € 25,00 per deelnemend kind voor de hele JVW-week. Bij annuleren door jezelf wordt het inschrijfgeld niet geretourneerd. Betalingen kunnen alleen contant voldaan worden.

Hoe geef je je op?

Je geeft je kinderen op door zaterdag 19 augustus om 14.00 uur bij de Hoendrik te Herveld te zijn. Per persoon kun je een maximaal van 5 kinderen opgeven. Het is alleen mogelijk om het bedrag contant af te rekenen.

Klik op deze link voor meer informatie.