Informatie

Jeugd Vakantiewerk Herveld Andelst 51e editie! In 2024 vindt Jeugd Vakantiewerk plaats van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus, de laatste week van de zomervakantie.

Hallo lieve kinderen en hallo ouders! Op deze pagina vinden jullie meer informatie over Jeugd Vakantiewerk en hoe de week eruit zal zien!

Programmaboekje

Jeugd Vakantiewerk (JVW) is een spannende week speciaal voor schoolgaande jeugd, boordevol timmeren, spelletjes, creatieve projecten en andere leuke activiteiten. Tijdens JVW krijgen jullie de kans om jullie eigen hut te bouwen, waarbij onze begeleiders natuurlijk een helpende hand bieden.

Dit jaar hebben we een woensdagactiviteit in/rondom het dorp. Op vrijdag sluiten we de week op spectaculaire wijze af met een motorrit!

Als je je opgeeft voor JVW, wordt er van je verwacht dat je de hele week meedoet.

Klik op deze link om het programmaboekje voor 2024 te bekijken.

Wie mag er mee doen?

Elk kind dat tussen de 5 en 12 jaar oud is.

Een JVW-dag in het kort

JVW begint iedere dag om 9.00 uur. Dit jaar verzamelen we ‘s ochtends aan de voorkant van ‘De Hoendrik’ bij de ingang van de grote zaal en dus niet meer aan de achterkant van ‘De Hoendrik’ bij het sportveld. We starten om 9.15 uur met een goedemorgen, waarna je lekker de hele dag aan je hut kunt timmeren en spelletjes kunt spelen in de sporthal of knutselen in de creatent. Tussen de middag kun je je eigen meegenomen broodje opeten en wat limonade drinken. Aan het eind van de dagen maandag, dinsdag en donderdag verzamelen we omstreeks 15:00 uur weer in “De Hoendrik” en daarna ga je naar huis. Op vrijdag eindigt het programma omstreeks 12:30 uur.

Wanneer is het JVW?

Het JVW 2024 is in de laatste week van de schoolvakantie, dus van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus 2024.

Wat kost het?

Jeugd Vakantiewerk kost € 25,00 per deelnemend kind voor de hele JVW-week. Bij annuleren door jezelf wordt het inschrijfgeld niet geretourneerd. Betalingen kunnen alleen contant voldaan worden.

Hoe geef je je op?

Je geeft je kinderen op door zaterdag 10 augustus om 14.00 uur bij ‘De Hoendrik’ te Herveld te zijn. Per persoon kun je een maximaal van 5 kinderen opgeven. Het is alleen mogelijk om het bedrag contant af te rekenen.

Klik op deze link voor meer informatie.