Inschrijven

Waar kan je je inschrijven? 
Zaterdag 10 augustus zal de inschrijving plaatsvinden. Je kan je inschrijven bij ‘De Hoendrik’, Het dorpsplein 22 te Herveld. De deuren zullen vanaf 14:00 uur open gaan. Via de zijkant van de kleine zaal loop je naar binnen, dit zal gestuurd worden door de aanwezige leiding van JVW.

Hoe werkt het inschrijfformulier?
We zullen dit jaar voor het eerst gebruik maken van een digitaal inschrijfformulier.  Bij de ingang van de zaal geef je aan hoeveel kinderen je in wil schrijven (let op! maximaal 5 kinderen). Aan de hand daarvan ontvang je van ons per in te schrijven kind een unieke code en scan je de QR code die wij zullen laten zien. Na het scannen van de QR code krijg je het inschrijfformulier te zien. 

Je start met het invullen van de unieke code om vervolgens de rest van het formulier in te vullen. Wanneer je meerdere kinderen inschrijft kun je na het indienen van het eerste formulier het formulier nogmaals invullen met de volgende code die je ontvangen hebt. Let op; Na het opgeven van de benodigde gegevens in het formulier slaan wij deze op in een beschermde online omgeving gedurende de week. Mocht je als ouder/verzorger om wat voor reden dan ook hier bezwaar tegen hebben, geef dit dan vooral aan bij de aanwezige leiding.

Hoe veel kinderen kan je inschrijven?
Per persoon kun je een maximaal aantal van 5 kinderen inschrijven. We hebben ruimte voor maximaal 200 kinderen deze jeugdweek.

Vanaf welke leeftijd kun je deelnemen?
Kinderen vanaf 5 jaar tot en met 12 jaar mogen deelnemen aan de jeugdweek.

Kosten van de jeugdweek
De kosten bedragen €25 euro per kind voor de gehele jeugdweek. 
Wij kunnen het te ontvangen bedrag alleen maar contant aannemen. Er is dus geen mogelijkheid om digitaal af te rekenen.

Kijk voor meer informatie op de pagina of download het programmaboekje.